alpinVox karakteristike

Od kalendara, izvještaja, pacijenata do SMS-a i e-pošte, alpinVox sadrži sve funkcije koje su vam potrebne za uspješno upravljanje ordinacijom.

Pametan zakazivač

Centralna tačka aplikacije je naš pametni kalendar, posebno razvijen za potrebe vaše ordinacije. Kalendar je potpuno prilagodljiv, odaberite koje informacije želite da prikažete, promijenite boje, Drag-and-Drop-ujte termine i još mnogo toga. Jednim klikom možete pristupiti podacima o pacijentima direktno iz kalendara.

Calendar for scheduling appointments with clients and doctors

Pacijenti

Svaka licenca omogućuje Vam da imate neograničen broj pacijenata. Putem naše inteligentne pretrage možete pronaći pacijenta po bilo kojem identifikatoru kao što su ime, telefonski broj, JMBG u roku od nekoliko milisekundi.

Detailed information of one patient

Finansije

Imajte jasan pregled svojih prihoda i troškova. Generišite fakture sa nekoliko klikova i pošaljite ih putem e-pošte ili ih odštampajte. Preuzmite kontrolu nad nefakturisanim tretmanima, plaćenim i neplaćenim fakturama. Provjerite trenutni status vaših materijala i napravite liste za kupovinu.

Client invoices for delivered services or materials

Izvještaji i Statistike

Imajte uvid šta se dešava u vašoj ordinaciji. Napravili smo detaljne izvještaje i statističke podatke koji Vam daju jasan uvid u Vaše pacijente, termine i finansije.

Client and financial statistics of medical or dental practice

SMS i Email

Smanjite broj propuštenih termina tako što ćete automatski podsjećati svoje pacijente o njihovim terminima putem SMS-a ili e-pošte. Pored zakazanih termina, možete automatski čestitati rođendane svojim pacijentima ili ih podsjetiti da je prošlo 6 mjeseci od njihove poslednje posjete.

client communication over sms and email

Unaprijedite svoje poslovanje već danas!